Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Informatie bezorging

Uw tijdschriften worden geleverd in een handzame en sterke doos. De bezorging wordt verzorgd door PostNL Pakket Service aangezien De Leestafel van mening is dat uw luxe tijdschriftenpakket de beste bezorging verdient. Door samen te werken met PostNL Pakket Service bieden wij de beste service en wanneer u onverhoopt bij de bezorging niet aanwezig bent dan wordt het later nog eens aangeboden. Mocht het zo zijn dat de bezorging niet plaats kan vinden, dan kunt u uw pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Wij leveren de pakketten rond de 23ste van de maand. Afhankelijk van weekenden en vrije dagen kan dit wat vroeger of later zijn.
Om een zo groot mogelijke trefkans te hebben leveren wij de pakketten altijd van dinsdag t/m vrijdag.

PostNL app

Op het moment dat wij de adreslabels uitdraaien komt er in de app van PostNL direct een melding dat het leestafelpakket ‘morgen’ geleverd wordt. Doordat wij tijd nodig hebben om de pakketten te maken klopt dit niet en zullen meldingen totdat het leestafelpakket geleverd wordt in de app verschijnen. Dit kan maximaal 10 dagen het geval zijn. Vanzelfsprekend vinden wij dit heel vervelend, maar helaas kunnen wij of PostNL hier momenteel niets aan doen.

De tijdschriftenrekken worden ook geleverd door PostNL Pakket Service. Wanneer het formaat het toelaat zal het tijdschriftenrek tezamen met uw tijdschriftenpakket worden geleverd. Anders wordt het tijdschriftenrek z.s.m. separaat bij u bezorgd. Bij de aflevering van een tijdschriftenrek dient u te tekenen voor ontvangst.

Het kinder en roddelsupplement wordt tezamen met uw tijdschriftenpakket geleverd. Deze supplementen kunnen niet los van een abonnement op een Leestafelpakket, danwel Select Pakket worden besteld.