Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Referenties

Bibliotheek Rotterdam heeft al jaren een goede samenwerking met De Leestafel en de service is prima. De Leestafel is naast de reguliere abonnementen die wij hebben een goede aanvulling, vooral de keuzemogelijkheid is een voordeel om het pakket toch wat gevarieerder per locatie samen te stellen.

Bibliotheek Rotterdam

Wij zijn in de vestiging Venlo erg blij met de tijdschriften van de Leestafel. De klanten vinden het natuurlijk prettig om iets te lezen te hebben tijdens het wachten en de collega’s nemen ook geregeld een tijdschrift mee in hun pauze. Het assortiment is ook prima, erg divers.

Arboned 365 – Venlo

We ontvangen een aantal jaren naar volle tevredenheid tijdschriften van De Leestafel. Onze klanten beleven veel leesplezier met de tijdschriften. Het ruime assortiment van De Leestafel wordt door ons en onze klanten erg gewaardeerd.

Specsavers – Groningen

Wij zijn er erg tevreden mee. Het is een hele verbetering dat we iedere maand verse tijdschriften hebben liggen in de wachtkamers. Het is een heel gevarieerd pakket en bovendien zien de tijdschriften er altijd uit als nieuw. De tijdschriften worden door vrijwilligers verdeeld over de verschillende afdelingen. En daar zijn de wachtende patiënten natuurlijk heel blij mee.

Antonius Ziekenhuis – Sneek

Klanten komen graag tijdschriften van “De Leestafel” lenen en/of lezen in vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, vanwege het verrassende maandelijks wisselende aanbod.

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

De vele bezoekers maken dankbaar gebruik van het aanbod van de verschillende pakketten die wij van de Leestafel hebben. Als de kinderen een les volgen op de schaats of sneeuwbaan zitten de ouders in onze horeca met een kop koffie de verschillende tijdschriften en gevarieerde magazines door te bladeren. Er wordt bij ons zeer veelvuldig gebruik gemaakt hiervan. Het is een perfecte uitkomst voor ons complex.

Richard Riep – Manager HorecaSporttainment Center de Uithof BV

Het is een prima oplossing; onze gasten waarderen het enorm. Het assortiment van De Leestafel zit goed in elkaar, waardoor man/vrouw, jong/oud, allemaal tevreden worden gesteld.

La Place – Amstelveen

Onze gasten genieten dagelijks van het gevarieerde aanbod van De Leestafel. Iedere 14 dagen wisselen wij van aanbod. Het is een uitkomst!

Thermen – Ridderkerk

Op al onze afnamelocaties waarderen onze donors het gevarieerde aanbod van De Leestafel enorm. De donor leest het graag.

Sanquin Bloedvoorziening

Al bijna twintig jaar maken wij gebruik van het tijdschriften aanbod van De Leestafel in onze salon. Het is een mooie manier om de klant een breed scala aan tijdschriften te bieden. De klanten vinden het leuk om tussen een breed aanbod te snuffelen.

Marijke Denneman – Meridiaan Hairstyling